Leuvens agency Wieni bouwt beste website van 2018

wieni
@wieni

De meest performante websites van Belgische makelij zijn bekend. Het Leuvense digitale agency Wieni valt maar liefst 3 keer in de prijzen bij de FeWeb Excellence Awards. Het wint zilver voor vier.be en goud voor watwat.be. Uit de 97 inzendingen haalt watwat.be de beste scores op alle criteria en zo wint Wieni de FeWeb Excellence Award 2018.

DigitalMind maakte met Exellent.be de beste webshop van het jaar. In de categorie Non-Profit wint Internet Architects goud met ProvincieAntwerpen.be. Bonache.be, ontwikkeld door Aroma Communicatie, is verkozen tot de beste B2B-site van 2018. In totaal namen 97 websites gebouwd door Belgische agencies het tegen elkaar op. FeWeb, de beroepsorganisatie van de digitale sector, wil met de FeWeb Excellence Awards de digitale expertise van de Belgische agencies in de schijnwerpers plaatsen.

Onze Belgische agencies leveren dag na dag performante websites af die de basis vormen van de digitale strategie van KMO’s tot multinationals.

Patrick Marck - directeur FeWeb
Wieni
@wieni

Wie is Wieni?

Digital agency Wieni uit Leuven bouwde het nieuwe platform van mediarte en samen blijven we zoeken naar optimalisaties van ons platform. Wieni heeft al heel wat kennis in het medialandschap verworven door het uitvoeren van development & design voor bijvoorbeeld de VRT-websites, SBS-Belgium (vier, vijf, zes), Bruzz en Studio 100.

Jelle Van den Bergh (oprichter Wieni): “De nieuwe website voor mediarte vormt het eerste startpunt voor een écht gepersonaliseerde aanpak. Elke AV-professional is namelijk volledig anders: een afgestudeerde regisseur zoekt wellicht werk, een monteur zoekt misschien naar specifieke opleidingen of een zelfstandige gamedesigner wil zijn eerste werknemers in dienst nemen. mediarte zal voor iedereen gerichte content en services aanbieden die we zoveel mogelijk up-front proberen te plaatsen in functie van wanneer de gebruiker die nodig heeft. Stap voor stap gaan we de bezoekers -met respect voor hun privacy- leren kennen en proberen we een zo goed mogelijk match te vinden met de contentleveranciers. Dat zijn, behalve mediarte zelf, ook hun partners, de jobaanbieders en opleidingsverstrekkers."

De nieuwe website voor mediarte vormt het eerste startpunt voor een écht gepersonaliseerde aanpak. Elke AV-professional is namelijk volledig anders.

Jelle Van den Bergh - Oprichter Wieni

Overzicht van alle winnaars van de FeWeb Awards.


Ook interessant voor jou