Jobalert: werken bij Amplo

Amplo
©Amplo

Ondersteunend expert van de creatieve sector

Het voorbije jaar illustreerde ons team meer dan ooit dat Amplo een ondersteunende expert is voor de sector. Wij bleven een baken voor de zwaarst getroffenen, ook toen het coronavirus hard toesloeg.

In nood kent men zijn vrienden. En vriend van de creatieve sectoren, dat zijn wij. In die rol voelen we ons als een vis in het water. Op die rol willen we blijven voortbouwen.

Versterking gezocht

Om onze toekomstplannen uit te werken hebben we versterking nodig, in de vorm van extra consulenten op het terrein, maar ook van projectmedewerkers.

  • Aan welke eisen voldoet de ideale Amplo-consulent?

We zoeken authentieke, getalenteerde en intelligente mensen met een passie voor de creatieve sector én de reflex om gewone dingen buitengewoon goed te doen.

  • Buitenbeentjes welkom!

Ben je een buitenbeentje? Dan zal je je zeker thuis voelen in ons huidige team. Muzikanten, filmregisseurs, marketeers, artist managers, grijze muizen, content creators, cocktailshakers, designers, videasten, dj’s, enzovoort. We’ve got it all.

Zij vonden hun weg naar de voornamelijk administratieve rollen binnen Amplo. Omdat ze in ons een flexibele en solide werkgever hebben, en een job die ze gemakkelijk combineren met hun passie en/of gezin.

Ook deel uitmaken van team Amplo?

Ontdek de openstaande vacatures


Ook interessant voor jou