Mediagenix brengt wereldwijd content naar de kijker

Mediagenix

Voor mediabedrijven is het vandaag zaak zoveel mogelijke toegevoegde waarde te halen uit de hele levensloop van hun content over diverse lineaire en on-demandkanalen. Steeds meer ondernemingen rekenen daartoe op WHATS’ON, het broadcastmanagementsysteem van MEDIAGENIX dat wereldwijd als de referentie geldt.

Met WHATS’ON kunnen mediabedrijven hun content snel en efficiënt via de meest diverse schermen naar de kijker brengen, in de gewenste format voor zowel on-demand als lineaire kanalen. Dit flexibele en geïntegreerde softwaresysteem steunt met name op performante scheduling tools met automatische verificatie van rechten en regulering, en een integraal beheer van de content flow.

Prijswinnaar

MEDIAGENIX heeft zijn head office in Groot-Bijgaarden en kantoren in Londen, Skopje, Bangkok en straks ook Miami. Vorig jaar won het toegewijde team van MEDIAGENIX zowel de Export Lion (FIT) als de Prijs van de Vlaamse Regering voor de Beloftevolle onderneming, volgens het bedrijf voornamelijk te danken aan de unieke co-creatie met zijn klanten.

Co-creatie

In België werken bijvoorbeeld Medialaan, VRT, RTBF en SBS Belgium al vele jaren met WHATS’ON. Ook bij gerenommeerde mediabedrijven wereldwijd heeft WHATS’ON een centrale plaats verworven om de onderliggende bedrijfsprocessen te integreren, automatiseren en optimaliseren. Dankzij de intensieve co-creatie met deze klanten kan MEDIAGENIX anticiperen op razendsnelle wijzigingen op het vlak van technologie, verdienmodellen en kijkersgedrag. Agile methodologieën, empowerment, en onderlinge uitwisseling van kennis zijn de extra zuurstof voor geïnspireerde innovaties en voortdurende verbetering.

Jobopportuniteiten

Ondertussen vergt de wereldwijde groei een gestage instroom van nieuw talent. Mensen met kennis van de media-industrie vinden bij MEDIAGENIX de gedroomde uitdagingen, ondersteuning en spirit als business consultant, project manager, functional analyst, software engineer, implementer of customer support professional.

Wil jij meewerken aan dit schitterende verhaal?

Stuur dan een mail naar Mediagenix.


Ook interessant voor jou