Studio Brussel-presentator Christophe Lambrecht op 48-jarige leeftijd overleden

Christophe Lambrecht, presentator bij Studio Brussel, is op 48-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van hartproblemen. Lambrecht presenteerde radioprogramma's voor Studio Brussel sinds 1999. Daarvoor werkte hij voor Woestijnvis en VTM.

Studio Brussel-presentator Christophe Lambrecht op 48-jarige leeftijd overleden
Studio Brussel-presentator Christophe Lambrecht op 48-jarige leeftijd overleden

Christophe Lambrecht presenteerde het programma "Music@Work" op de jongerenzender Studio Brussel. Hij was ook een van de drie presentatoren van de eerste editie van de geldinzamelmarathon Music for Life in 2006. 

Studio Brussel-nethoofd Jan Van Biesen is sprakeloos: “Christophe was de meest warme persoonlijkheid van ons allemaal. Dat zal iedereen bevestigen. Christophe kon nieuws brengen en radio maken op een onnavolgbare manier. Ik ben sprakeloos. Om het verlies van een heel geliefde mens. En ook om het verlies van de mooiste stem die ooit op Studio Brussel te horen was.”

Ook VRT-woordvoerder Bob Vermeir  reageert aangeslagen op het overlijden: "Wij zijn hard geschrokken en leven uiteraard heel erg mee met de familie", klinkt het.

Ook van bij de commerciële zender VTM, waar Christophe Lambrecht nog voor werkte, wordt er medeleven betuigd. "Veel sterkte aan familie en naasten van Christophe Lambrecht. Ook veel moed aan onze conculega's van @stubru en @VRT", tweet Sara Vercauteren, de woordvoerster van Medialaan-de Persgroep Publishing. Dat is het moederbedrijf van onder meer VTM.

mediarte betuigt hierbij zijn oprechte medeleven aan familie en vrienden van Christophe.

Lees meer op


Ook interessant voor jou