Team

Als directeur van mediarte ben ik verantwoordelijk voor het algemeen beleid, leg ik bruggen tussen de sector en de overheid. Daarnaast ben ik het aanspreekpunt betreffende de sociale wetgeving en ben ik betrokken bij tal van Europese projecten.

Jan Vermoesen - General Manager

jan.vermoesen@mediarte.be

Project Manager mediartist

Virginie Grulois - Project Manager mediartist

virginie.grulois@mediarte.be

Als project manager ben ik actief betrokken bij het opvolgen van alle mediarte acties. Vanuit mijn jarenlange ervaring en met een uitgebreid netwerk in de sector, stuur ik mee het opleidingsaanbod van de Mediacademie.

Louis Van De Leest - Project Manager

louis.vandeleest@mediarte.be

Ik ben verantwoordelijke voor de Mediacademie en hou me in die zin bezig met het opleidingsaanbod, de toekenning van opleidingspremies en sensibilisering rond opleiding. Daarnaast begeleid ik professionals met specifieke opleidingsvragen.

Joost Bevernage - Expert Learning & Development

joost.bevernage@mediarte.be

Als Expert Human Capital hou ik me vooral bezig met alles wat met de werkbaarheid van de audiovisuele sector te maken heeft.

Sabine Hélène Bombeke - Expert Human Capital

sabine.bombeke@mediarte.be

Ik zorg voor het reilen en zeilen van het kantoor waarbij ik er alles voor doe om het team zo goed mogelijk te ondersteunen zodat zij optimaal kunnen werken. Een veelzijdige job waar ik achter de schermen sta en waar ik me volledig in kan vinden.

Florence Onyn - Team Assistant & Office Manager

florence.onyn@mediarte.be

Als Consulente hou ik me bezig met de administratieve opvolging van verschillende projecten en werk ik op projecten die een juridische aanpak vereisen.

Joëlle Dagry - Consultant

joelle.dagry@mediarte.be

Ik werk mee aan het uitwerken van externe communicatie en de redactionele uitwerking van de acties van mediarte

Julie Delvaux - Communication coordinator

julie.delvaux@mediarte.be