Eleven Sports en VOO versterken strategisch partnership

Eleven Sport

Eleven Sports en VOO hebben hun strategische samenwerking met drie jaar verlengd. Daardoor zullen de Spaanse, Italiaanse en Duitse voetbalcompetities ook de komende seizoenen te bekijken zijn via VOOsport World, net als de NBA.

Nieuw is dat ook het derde kanaal van Eleven Sports, Eleven Sports 3, zal toegevoegd worden aan VOOsport World.

Al sinds de opstart van Eleven Sports in België zaten de kanalen Eleven Sports 1 en Eleven Sports 2 in het sportbetaalpakket van VOO. Die samenwerking wordt nu met drie seizoenen verlengd én wordt bovendien uitgebreid met ook het derde Eleven Sports-kanaal. Alle kanalen van Eleven Sports zullen dus te zien zijn bij VOO met een abonnement op VOOsport World.

Bij Eleven Sports zitten de VOO-kijkers op de eerste rij voor live en exclusief competitievoetbal uit Spanje, Duitsland, Italië en het allerbeste uit de Engelse bekercompetities (FA Cup en Carabao Cup). Daarnaast kunnen zij ook de grootste affiches van de UEFA Nations League en van de kwalificatiecampagne voor EURO 2020 en het WK 2022 bij Eleven Sports volgen. Net als de Bundesliga zijn deze internationale kwalificatieduels nieuw in het rechtenpakket van Eleven Sports. Bovendien zendt Eleven Sports ook NBA-basketbal, verschillende gevechtssporten, hockey en darts uit.

Lees het volledig artikel op TVvisie.be


Ook interessant voor jou