SLV Rent en Bitstream bundelen krachten en verhogen creatieve power

bitstream

De neuzen gingen al langer dezelfde richting uit, maar nu gaan SLV Rent uit Deinze en Bitstream uit Gent samen content met impact maken. De vaste waarde in de eventsector en de ervaren video agency smelten samen tot Huzaar, een gloednieuw en ijzersterk full service audiovisueel experience agency, met Deinze als uitvalsbasis. 

Hold your horses, want Huzaar is een high-level bureau met een enorme creatieve power. Een mix van technische ninja’s en creatieve creators, klaar om te scoren met krachtige video’s en onvergetelijke events.

Samen sterker

De klik tussen SLV Rent en Bitstream was er al. Twee professionals, buitengewoon bedreven in het bedenken van creatieve concepten en het creëren van onvergetelijke ervaringen. Bitstream heeft video en contentcreatie in het DNA, SLV Rent is gespecialiseerd in klank en licht, en gepokt en gemazeld in de eventsector. Om nog meer impact te maken bij huidige en nieuwe klanten, worden de krachten gebundeld in één full service agency. Van niets maken wij iets geweldigs, van elk idee een succes. We gaan all-in voor een knallend event. 

Blik op de toekomst 

Huzaar is een unieke blend. Een mix van technische ninja’s en creatieve creators, van vaste waarden en frisse freelancers. Aan het roer hetzelfde management, ervaren en meer dan ooit op één lijn. Lieven Depoorter, Steven Wydhooge, Steven Lagaisse en Reinhilde Desmedt zijn het er unaniem over eens dat Huzaar zich pijlsnel in de top van de eventsector kan nestelen. 

“Met meer dan 25 jaar audiovisuele expertise in huis, focussen we nu vooral op de toekomst. Waar wij wild van worden? Creatieve events die onder de huid kruipen, nazinderen en technisch vlekkeloos verlopen. Van concept tot realisatie, voor minder dan een huzarenstuk gaan we niet. En het allerbeste moet nog komen, want samen kunnen we nog verrassender inspelen op de wensen van elke klant.”

Benieuwd naar de power in our house? Wij zijn even benieuwd naar wat jij te vertellen hebt!

Ter Mote 14 9850 Nevele (Deinze)
info@huzaar.com 
09 385 33 95 


Ook interessant voor jou