Digitale specialist Starring Jane neemt branchegenoot Newance onder haar vleugels

Digitale specialist Starring Jane neemt branchegenoot Newance onder haar vleugels

Digitale specialist Starring Jane neemt branchegenoot Newance onder haar vleugels

Sinds 8 januari zijn Newance-oprichter Matthieu Voet en zijn 6 medewerkers verhuisd van Nazareth naar de digital co-working space ‘The Hive’, vlakbij het Dampoort Station te Gent, waar ook de kantoren van Starring Jane zijn ondergebracht. Beide bedrijven gaan er als team van 37 specialisten intensief samenwerken op de digitale uitdagingen van hun gemeenschappelijke klanten.  

Starring Jane was reeds een full service digital agency, van strategiebepaling tot design, implementatie en activatie op lange termijn. Voor haar websites, webapplicaties en webshops programmeert Starring Jane in verschillende CMS-systemen w.o. WordPress, Kentico, Umbraco, NopCommerce. De grote troef van Newance is haar doorgedreven specialisatie in Magento, een open source CMS-technologie die zich perfect leent voor de ontwikkeling van webshops. “Daarom betekent de komst van Newance een belangrijke uitbreiding van onze eigen expertise op vlak van e-commerce, iets waarop we meer en meer zullen inzetten in de toekomst. Alle collega’s zullen van elkaar kunnen leren en dat komt ook onze gemeenschappelijke klanten ten goede”, zegt David Bintein, zaakvoerder Starring Jane

Ook voor Newance betekent de samenwerking een verrijking. “In het kader van onze lange termijnstrategie om uit te groeien tot een full service digital agency was het samengaan met Starring Jane een logische stap. Het aanbod aan digitale dienstverlening voor onze klanten wordt hierdoor in één klap geoptimaliseerd. We zijn opgetogen dat we onze klanten nu nog beter kunnen servicen”, aldus Matthieu Voet, oprichter Newance.

Newance wordt nu geïntegreerd in de bedrijfsstructuur van Starring Jane met wie het samen in ‘The Hive’ huist, een open en lichtrijke nieuwbouw van 600 m² die is opgevat als een hippe co-working space voor digitale bedrijven. Het is een project en concept van David Bintein die hiermee in 2016 de eerste bruisende ‘digital valley’ van Gent introduceerde. ‘The Hive’ herbergt dan ook een mix van ervaren topbedrijven, scale-ups en start-ups uit de digitale sector met het oog op creatieve en innovatieve synergie of losse samenwerkingen. Momenteel zijn dat naast Starring Jane ook Duval Union Consulting, Avelon, Tec IT en Savaco. 

Website Starring Jane

Website Newance

Website the hive


Ook interessant voor jou