Woestijnvis, Lecter Media en De Mensen gaan exclusief samenwerken in Duitsland.

fabiola

Woestijnvis, Lecter Media en De Mensen gaan nu ook exclusief samenwerken in Duitsland. Na Nederland start Fabiola nu in Duitsland samen met Oliver Fuchs en Ina Eck.

Drie onafhankelijke televisieproducenten uit België, Woestijnvis, Lecter Media en De Mensen, richten samen met Oliver Fuchs en Ina Eck een nieuw Duits productiebedrijf op: FABIOLA GmbH.

Na de start van FABIOLA in Nederland tien maanden geleden gaat de samenwerking nu ook van start in Duistland. FABIOLA GmbH gaat eigen programma's ontwikkelen voor de Duitse markt en ook exclusief de formats van de drie Vlaamse producenten aanbieden en produceren in Duitsland.

De Slimste Mens, Hotel Romantiek, De Kijker van het jaar, Reizen Waes, Blokken, Ge Hadt Erbij Moeten Zijn, De Laatste 24 uur, Man Bijt Hond, Topdokters, Groeten uit 19xx en (Wie is) De Mol? behoren tot de bekendste programma's van Woestijnvis, Lecter Media en De Mensen. Maar ook dramaseries als Professor T, Beau Séjour, De Dag en de met een Emmy genomineerde serie Callboys behoren tot het portfolio.

Fabiola GmbH heeft haar kantoor in Keulen en wordt geleid door directeur Oliver Fuchs, Ina Eck is de creatief directeur en Jennifer Neus is hoofd productie.


Ook interessant voor jou