RTV gaat samenwerken met AVS

RTV gaat samenwerken met AVS

MECHELEN – De regionale televisiezenders RTV (Mechelen en Kempen) en AVS (Oost-Vlaanderen) gaan nauw samenwerken. Beide zenders behouden wel hun eigen identiteit en onafhankelijkheid.

Er is geen sprake van een fusie of overname. Vanuit een gemeenschappelijke visie op de toekomst kiezen RTV en AVS voor een vernieuwd businessmodel en een hechte samenwerking op verschillende niveaus. Beide zenders geloven dat ze met dit partnership relevante nieuwsmerken kunnen blijven en hun verworven positie verder kunnen verbeteren door de regionale kaart te trekken in al hun producten.

“De band tussen AVS en RTV is op elk niveau erg hartelijk geweest. De afgelopen maanden hebben we intensief gepraat over de te volgen toekomststrategie. We hebben vastgesteld dat niet alleen onze operationele werking en structuur op elkaar gelijken maar ook dat onze visies voor de toekomst nauw bij elkaar aansluiten. Uiteindelijk heeft ons dat gebracht tot deze samenwerking. Het begin van een nieuw hoofdstuk voor onze zenders”, aldus Farid Khetouta, algemeen directeur van RTV.

Lees het volledige artikel


Ook interessant voor jou