AMPLO in motion - 2019

In de eerste twee kwartalen van 2019 presenteert Amplo de creatieve sector 5 nieuwe HR-diensten. Die vijf inventieve producten horen bij de ambities van Amplo dat in 2018 doorgroeide tot een HR-partner voor de creatieve sector. Het flexibele ‘projectcontract’, een ‘jobsite’ met vacatures in de creatieve sector, het persoonlijke & interactieve e-dashboard ‘Hello Amplo’ en face to face-dienstverlening bij jou op de werkvloer met onze ‘inhousediensten’, een koppeling met de allesomvattende productietool ‘Dzjintonik’, de ethischere versie van het ‘Artikel 1bis-contract’: het bewijs dat de rebranding van het voormalige t-heater naar Amplo meer is dan een naamsverandering.

In 2018 groeide t-heater door tot Amplo. Enerzijds is de focus uitgebreid van de kunstensector tot de hele creatieve sector. De naam t-heater is daarom een vlag die de lading niet langer dekt. Anderzijds is het aanbod nu verruimd van interim payrolldiensten tot alle slimme, flexibele HR-diensten die freelancers en hun opdrachtgevers maximale bescherming en minimale administratie opleveren. De kernwaarden – een persoonlijke aanpak en service op maat – blijven vanzelfsprekend bewaard.

Bijkomend zet Amplo de nieuwe HR-ambities om in vijf nieuwe, inventieve producten en diensten.

Projectcontracten: Nieuwe projectmatige outsourcingsoplossing

Het projectcontract, van bepaalde of onbepaalde duur, is er voor afgelijnde projecten met of zonder bepaalde deadline. Is de einddatum onzeker? Geen nood, ook een contract voor bepaald werk is mogelijk. Het resultaat? Een aantrekkelijke oplossing die freelancers volwaardig werk oplevert, opdrachtgevers een all-in-one-service biedt en de hele audiovisuele sector duurzaam versterkt.

Jobs: Vacatures voor en door de creatieve sector

Maak kennis met de nieuwe jobservice van Amplo en vind dé geknipte freelancer of opdracht voor jou. De Amplo-consulenten matchen ook actief vraag en aanbod: we hebben keuze uit wel 8.000 Amplo-freelancers die de taal van de creatieve sector spreken. Met Amplo-jobs bespaar je jezelf lang zoeken naar een perfect profiel of een nieuwe opdracht. Ook freelancers kunnen ons pro-actief contacteren voor een vacature bij één van de opdrachtgevers.

Hello Amplo: Het persoonlijke, interactieve e-dashboard voor Amplo-freelancers

Overzichtelijk en glashelder verzamelt Hello Amplo al je administratieve info en nodige documenten voor opdrachten en contracten op één virtuele plek. Zo volg je je opdrachten op de voet, waar en wanneer je maar wil. Hello Amplo maakt een papieren archief overbodig en belangrijke documenten kwijtraken onmogelijk. Nu voor freelancers, straks ook voor opdrachtgevers.

Ethische Artikel 1bis-contract: Arbeidscontract voor autonome kunstenaars die niet onder gezag werken

Artikel 1 bis is er voor autonome kunstenaars met een kunstenaarsvisum die niet onder gezag van een werkgever vallen, maar wel een loon – géén vergoeding – krijgen uitbetaald van een opdrachtgever. Wij scharen ons achter een ethischer versie van het Artikel 1 bis-contract die op z’n minst de loonbarema’s respecteert. Zo willen we de gebruikers op een niet-dwingende manier bewust maken dat duurzaam altijd beter is en onze steun geven aan de meest precaire freelancers uit de sector.

Inhouse- en productiediensten: Amplo’s face to face dienstverlening bij jou op de werkvloer, zowel digitaal als live

Uniek voor HR-partner Amplo is dat we onze diensten ook rechtstreeks bij jou op de werkvloer kunnen leveren. Een inhouseconsulent draait voor kortere of langere tijd mee in je vaste werking op je film- of theaterset, deeltijds of voltijds, of blijft inhouse voor de duur van je project. Hij/zij fikst ter plekke alle administratieve opvolging en de volledige loonverwerking van al je freelancers. Je haalt  een vast aanspreekpunt in huis voor een live antwoord op al je HR-vragen. Ook digitaal drukt Amplo haar stempel, door een live-koppeling met Dzjintonik. Een allesomvattende tool die het productieproces van film- en podiumhuizen opvangt, met oa beheer van locaties, mensen, planning, budget, Tax Shelter, etc...

Bezoek de website


Ook interessant voor jou