Projectcontracten: nieuwe projectmatige outsourcingoplossing

Projectcontracten: nieuwe projectmatige outsourcingoplossing

Ben je als freelancer gevraagd voor een creatief project? Of ben je als opdrachtgever op zoek naar tijdelijke projectmedewerkers met een specifieke expertise en flexibiliteit? Het projectcontract, van bepaalde of onbepaalde duur, is er voor afgelijnde projecten met of zonder bepaalde deadline. Is de einddatum onzeker? Geen nood, ook een contract voor bepaald werk is mogelijk. Het resultaat? Een aantrekkelijke duurzame oplossing die freelancers volwaardig werk oplevert, opdrachtgevers een all-in-one-service biedt en de hele sector duurzaam versterkt.

Wat zijn de voordelen van een projectcontract?

  • Als freelancer kom je dan op de payroll terecht bij Amplo, terwijl je in de praktijk op de werkvloer van je opdrachtgever werkt. Uniek Amplo-voordeel? Amplo voorziet al een eindejaarspremie vanaf dag 1. Dat levert velen een mooi financieel netto-voordeel op. 
  • Als opdrachtgever kan je je focussen op de creatieve samenwerking met de freelancer, terwijl de verantwoordelijkheid over de freelancer volledig bij Amplo ligt. Amplo zorgt dus voor alle sociale bijdragen, verzekeringen en provisies. De gefactureerde prestaties zijn diensten, geen arbeid. 

Projectcontracten vallen niet onder de wet van de uitzendarbeid, maar zijn volwaardige arbeidscontracten die wij opmaken onder paritaire comit├ęs 200, 227 of 304. Zo helpt Amplo ook de sociale fondsen van de creatieve sector versterken.

Bezoek de website


Ook interessant voor jou