Interview team - 5 vragen voor Clara

clara team

Clara is in oktober het communicatieteam komen versterken als Content Creator. Dat omvat onder andere het maken van visuals, video’s, artikels, nieuwsbrieven, posts op sociale media, enz. Ze werkt ook mee aan de communicatieplanning van een aantal projecten als mediasensor, het actieplan tegen grensoverschrijdend gedrag en mediastages. 

Wat was je eerste job? Wat deed je voor mediarte?

Ik heb maar één “echte” job gehad voor mediarte. Ik was community manager in een biologische supermarkt. Gezond eten en bezig zijn met mijn ecologische voetafdruk interesseert mij nog steeds, maar mijn hart voor film en televisie heeft mij geleid om hier te komen werken. Sectorswitch? Ja, en ik heb er nog geen seconde spijt van gehad!

Wat is je favoriete drankje als aperitief?

Een Aperol Spritz met een schijfje sinaasappel. Het is mijn lievelingsdrankje, zowel in de winter als in de zomer, maar ik drink het toch liever op een terras in Italië!

Heb je verborgen talenten die je aan ons wilt onthullen?

Of het al een talent is, weet ik nog niet. Maar in mijn vrije tijd brei en haak ik pulls, sjaals, cardigans, topjes voor mezelf en mijn vrienden! Ik heb er ondertussen ook al een paar verkocht.

Wat doe je om stress te bestrijden/vermijden?

Als ik stress heb, dan zet ik de meldingen op mijn gsm af. Dat zijn een pak minder prikkels en zo kan ik mij beter concentreren waar ik bezig mee ben.

Welke film zou je nog eens willen zien alsof het de eerste keer was?

Persepolis. Dat is gebaseerd op de autobiografische strip van Marjane Satrapi tijdens de Iraanse Revolutie. Het verhaal is heel mooi, jammer dat ik de film van buiten ken.


Ook interessant voor jou