Terugblik mediacafé

terugblik mediacafé

Op donderdag 13 december ll, mochten mediarte en Option Media een fijne groep medewerkers uit de audiovisuele sector verwelkomen op het 3e mediarte netwerkmoment.

Topics waren job crafting en job mobility.

Er waren user cases, best practices en keynote speaker Gina Peeters(Geena Lisa) verhaal over haar intrigerende carrière switch.

Zoals de foto's aangeven, werd het een gezellige avond, vol leuke verhalen in een ontspannen sfeer - én met lekkere hapjes.

We willen hierbij Gina nog even terug in de kijker zetten. Zij werkt vandaag als veel gevraagde trainer, coach en gastspreker. Nog niet zo lang geleden was Gina presentatrice en omroepster bij één, VRT. Dankzij pro-actieve inspanningen en het verleggen van grenzen, is het verhaal van Gina een mooi voorbeeld van Job Crafting. In een lezing over de werking van ons brein gekoppeld aan het concept geluk vertelde Gina haar persoonlijk verhaal en inspireerde ze de aanwezigen met haar kijk op onze VUCA wereld.

Meer informatie over de aangekaarte topics vind je in ons dossier Welzijn.

Ben je er graag bij op het volgend mediacafé?

Wij kijken er alvast naar uit om jou ook te begroeten op ons volgende netwerkingsmoment in april, dat in het kader van de starters in de sector zal staan.

Watch this space!

Ilse en Arthur vertellen over hun persoonlijke ervaring met Job Mobility 

Een paar sfeerbeelden, by Saën Sunderland

mediacafé december 2018

Ook interessant voor jou