startersgids 2020

Bestel de nieuwe editie van de startersgids online

Afgestudeerd? Wat nu, met die wereld die voor je open gaat? Weg is de begeleiding van je school. Maar sta je er nu alleen voor? Neen, helemaal niet. Vanaf nu is mediarte er om je bij te staan. Misschien kende je ons al van een infosessie die tijdens de opleiding gegeven werd of heb je de weg naar de vacatures op onze site gevonden.

mediarte is er enerzijds om je toelichting te geven bij alle arbeidsvoorwaarden en werkomstandigheden en anderzijds om je wegwijs te maken in onze sector en je tips & tricks te bezorgen om in de sector aan de slag te gaan. Is dit ‘boring’ stuff? Op het eerste zicht misschien wel, maar wanneer je de informatie effectief gaat bekijken meen ik te kunnen stellen dat die wel degelijk interessant en bovenal noodzakelijk is. Te kennen voor het examen.

Je eerste stappen in het werkveld zetten betekent ook rechtop staan en je een zekere zelfstandigheid aanmeten. Hierbij heb je dan ook de verantwoordelijkheid om voor jezelf te zorgen en voor jezelf op te komen. Dit vertrekt bij wat je als vergoeding voor je werk mag verwachten (lees ook: minstens dient te krijgen), dat je een professionele houding aanneemt, maar ook dat je leert hoe je met ongewenst gedrag op de werkvloer omgaat.

De drive en goesting om in onze sector te werken is zeer groot, velen willen zich volop geven en krijgen daar dan ook zeer veel voor terug. Om te beginnen deze Startersgids…. Een gids met wat feitelijke gegevens over de sector, artikels die je helpen om je weg naar werk te vinden en een beetje wijze raad die je helpt om je stevig in je schoenen te laten staan.

Wil jij ook een print exemplaar ontvangen?

Lees de gids online


Ook interessant voor jou