Deze plaats vullen ? Plaats dan je vacature op onze website

.

mediarte heeft de grootste jobdatabase voor de audiovisuele sector in België.

  • Meer dan 1 000 jobs gepubliceerd in 2022
  • Meer dan 20 000 bezoekers per maand
  • 2800 talentprofielen (een diversiteit aan profielen die overeenkomen met verschillende activiteitensectoren en ervaringsniveaus)
  • Brede waaier van functies (technisch, IT, creatief, enz.)
  • Flash jobs (een enkele draaidag, deelname aan een casting, …) 
  • 2 160 ondernemingen
  • Job alerts

Als werkgever uit PC 227 en PsC 303.01 heb je het voordeel dat je gratis je vacature kunt publiceren. De publicatie van de vacature bedraagt 175 euro voor bedrijven die niet tot deze twee paritaire comités behoren.

Maximale zichtbaarheid en gerichte doelgroep

Ons platform biedt een breed scala aan specifieke functies (technisch, IT, administratief, creatief, ...) in de verschillende domeinen van de audiovisuele, film- en digitale sector. 

Door je vacature op dit platform te plaatsen, kun je een groot aantal potentiële kandidaten bereiken, vooral via onze talentenplatform met meer dan 2 800 profielen. Zo vergroot je je kansen om geschikte kandidaten te bereiken die actief op zoek zijn naar professionele opportuniteiten en geïnteresseerd zijn in jobs van de sector.

Snel en gemakkelijk 

Vacatures plaatsen op ons platform is snel en eenvoudig. Via onze gebruiksvriendelijke interface kan je in enkele clicks een profiel aanmaken voor je bedrijf en je vacatures plaatsen. Je kunt je vacatures aanpassen aan je specifieke behoeften, zoals vereiste vaardigheden, ervaring en competenties, tags toevoegen, …

.

Aanwervingsprocedure: Hoe maak je een vacature duidelijk, leesbaar en inclusief?

Diversiteit op de werkvloer is een belangrijk gegeven om inclusie en gelijke kansen te bevorderen. Een essentiële stap om inclusie te verhogen, begint al bij het opstellen van vacatures.

In dit informatieve artikel ontdek je praktische tips over hoe je vacatures duidelijk, toegankelijk en aantrekkelijk maakt voor een divers publiek.

Plaats dan je vacature op onze website!


Ook interessant voor jou