mediaguidance

mediaguidance

mediarte en ascento lanceren mediaguidance 

Wil je als mediabedrijf het beste uit je medewerkers halen of wens je als particuliere mediaprofessional je competenties in kaart te brengen of beter om te gaan met stress in je job? Dan is loopbaanbegeleiding via mediarte wellicht iets voor jou.

mediarte en ascento slaan de handen in elkaar om mediaprofessionals te helpen bij de heroriëntering van hun carrière of bij de versterking van hun veerkracht en welzijn op het werk. Met loopbaanbegeleiding, outplacement, stressmanagement of burn-out coaching op maat van mediaprofessionals. Onze ervaren coaches denken actief mee en geven praktisch advies zodat jij of je medewerkers klaar zijn voor de volgende stap in een gezonde loopbaan.

Praktisch

Een pakket van vier uur loopbaanbegeleiding of coaching kost je als medewerker slechts € 40 wanneer je betaalt met loopbaancheques. Je kunt loopbaancheques bestellen bij VDAB via deze link.

5% korting op outplacement

Alle werkgevers die ressorteren onder PC 227 of PSC 303.01 krijgen een korting van 5% op outplacement-begeleiding via ascento.

Begeleiding of meer info?

Wens je begeleiding voor jezelf of voor een van je medewerkers of wil je meer info?

Contacteer ons via 02 428 17 11 of mediaguidance@mediarte.be

Kan jij loopbaanbegeleiding gebruiken?

Doe hier de test loopbaanbegeleiding van VDAB

Heb je nood aan beter stressmanagement of steven je af op een burn-out?

Doe hier de burn-outtest van VDAB

Slaag je er als werkgever in om talent te behouden?

Ontwikkelen je medewerkers zich en is er ruimte voor heroriëntatie? Doe hier de mobility scan van ascento

Hoe kun je outplacementbegeleiding best aanpakken?

Hoe begeleid je mensen naar een duurzame loopbaan? Lees hier de Whitepaper FAQ Outplacement 2017 van ascento

Meer over ascento

ascento is deel van de t-groep en begeleidt medewerkers in elke fase van hun loopbaan. De experts van ascento helpen de competenties, talenten en aspiraties van werknemers in de mediasector in kaart te brengen en hen te laten groeien. Zowel in hun huidige job, als in een nieuwe functie in kader van heroriëntering, als bij ontslag.

Meer over mediarte

Als kenniscentrum dat bedrijven, hun werknemers, maar ook studenten en werkzoekenden begeleidt, is mediarte steeds een neutrale en objectieve partner die informeert, ondersteunt en adviseert over werkgelegenheid, opleidingen en welzijn in de audiovisuele sector.


Ook interessant voor jou