De nieuwe Startersgids is aangekomen!

startersgids

Wij zijn verheugd om de komst van de nieuwste editie van de Startersgids aan te kondigen! Deze editie is speciaal ontworpen voor iedereen die een vliegende start wil maken in de audiovisuele, digitale en filmsector. Onze gids zit boordevol nuttige informatie, inspirerende verhalen en praktische tips om jouw carrière te kickstarten.

Focus op jou

In deze editie hebben we extra aandacht besteed aan wat jij als starter zelf kunt doen om je carrière in de creatieve sector een boost te geven. Of je nu net bent afgestudeerd of een carrièreswitch overweegt, onze gids biedt waardevolle inzichten en advies om je op weg te helpen. Met deze gids in je handen heb je alle nodige handvaten om geïnformeerd van start te gaan met je carrière.

Kort en simpel

Wij begrijpen dat serieuze thema's of juridische informatie soms moeilijk te verteren zijn. Daarom hebben we in deze editie het short & simple principe toegepast. We hebben complexe onderwerpen toegankelijk en aangenaam gemaakt om te lezen, zodat je snel en efficiënt de informatie kunt vinden die je nodig hebt. Er zit zelfs een lijst in van typische vakjargon uit de sector!

Wat kun je verwachten?

  • Praktische tips: Van sollicitatietips tot advies over het opbouwen van je online profiel, wij hebben het allemaal.
  • Inspirerende verhalen: Lees de ervaringen van succesvolle professionals en starters en ontdek hoe zij hun weg hebben gevonden in de sector​​.
  • Handige tools: Krijg een overzicht van alle ondernemingen waar je bij kunt gaan aankloppen en leer je grenzen respectvol en verbindend afbakenen.

Bestel nu jouw exemplaar!

Ben je klaar om jouw avontuur in de audiovisuele, digitale en filmsector te beginnen? Laat je inspireren en informeer jezelf met onze uitgebreide Startersgids. Bestel nu jouw exemplaar en zet de eerste stap richting een succesvolle carrière!

Download de online versie van de Startersgids
PDF - 21.57MB

Ook interessant voor jou