mediacafé 'Veerkracht in de AV sector'

mediacafé

Op donderdag 21 juni verwelkomen mediarte, Ascento en StoryMe je graag om 17u op het eerste mediacafé. Dit netwerkmoment biedt professionals uit de AV-sector een ideale kans om kennis te maken met elkaar, het StoryMe en het mediarte team.

Het mediacafé kreeg de tag Veerkracht mee, en Ingrid Bruyninckx (Ascento) presenteert kort de mogelijkheden tot loopbaanbegeleiding en workshops met betrekking tot de zorg voor het Human Capital binnen de sector.  

Op en top presteren in je job in de media bereik je niet altijd met meer uren (nog) harder te werken, talloze projecten op je plateau te stapelen en een extra dosis stress tot gevolg. De sleutel tot het allerbeste resultaat zou wel eens een gezonde dosis veerkracht kunnen zijn. Die kan verhinderen dat je verandert in een gestresseerd wrak, en zorgt er juist voor dat je nog productiever wordt. Samen met Ascento werkte mediarte een workshop veerkracht in de audiovisuele sector uit. Tijdens dit eerste mediacafé krijg je alvast een voorsmaakje van welke tools je in zo'n workshop worden aangereikt.

Na de introducties wordt op de prachtige locatie een informele drink en een hapje aangeboden.

Programma:

  • 17u00 Onthaal
  • 17u30 Presentatie hosting company StoryMe
  • 17u45 Presentatie workshop 'Veerkracht in de AV-sector', door Ingrid Bruyninckx (Ascento)
  • 18u30 Drinks & borrelhapjes

Deelname is gratis, registratie verplicht.

Waar: Storyme, Dok Noord 3A - 503, 9000 Gent

Onthaal: 17u


Ook interessant voor jou