mediacafé mediasensor - maart 2019

mediacafé

Sinds de nieuwe wetgeving rond psychosociale risico’s op 1 september 2014 van kracht werd, zijn ook alle ondernemingen in de audiovisuele sector verplicht een risicoanalyse op te maken.
Om organisaties hierbij te helpen, lanceerde mediarte in 2016 een eerste keer mediasensor, een online enquête op maat van de AV-sector, kosteloos én in regel met de nieuwe wetgeving.

Aan de hand van de resultaten van dit onderzoek konden deelnemers aan de slag met remediërings- en preventieve maatregelen.

Het Sociaal Fonds voor de sector lanceert een herneming van deze mediasensor enquête eind maart 2019.

Om alle HR verantwoordelijken, zaakvoerders of vertegenwoordigers van de ondernemingen uit PC 227 en PSC 303.01 toelichting te geven over deze bevraging,
verwelkomt mediarte je graag op donderdag 14 maart op het volgend mediacafé.

Tijdens dit netwerkmoment krijg je de volledige uitleg over deze enquête (resultaten van de 2016 editie, inhoud van de vragenlijst, de te volgen procedure, enz) en kan je al je vragen omtrent de bevraging stellen aan de experts ter plaatse. Verder biedt dit netwerkmoment aan de professionals uit de AV-sector een ideale kans om kennis te maken met elkaar en met het mediarte & Attentia team dat de bevraging organiseert en faciliteert. 

Na de presentatie en de Q&A wordt een informele drink en een hapje aangeboden.

Programma:

  • 15u00 onthaal
  • 15u30 start presentatie en Q&A
  • 16u30 netwerkmoment met hapje en drankje

Deelname is gratis, inschrijven verplicht.

Waar: mediarte, Landsroemlaan 20, 1083 Brussel


Ook interessant voor jou