Schrijf je nu in voor mediaNXT Audio!

medianxt

Je vindt geluid even belangrijk als beeld en beeld zonder geluid vind je maar niks.

Je amuseert je met het opnemen van een stem of van muziek. Op een set wil je graag de perche vasthouden om te horen wat de acteurs zeggen. Je ziet er cool uit met een koptelefoon op je hoofd, een mixette om je schouders en een micro in je hand.

Het mixen van geluiden is als koken met klank. In een geluidsstudio hou je de controle over de draaiknopjes en schuifregelaars van de mengtafel. In postproductie komen alle geluiden binnen en je zorgt ervoor dat de dialogen verstaanbaar zijn in de mix van klanken, muziek, soundscapes en effecten. Tussen hoog, laag, luid en stil vind jij de perfecte balans. Is het voor een podcast, een pub, een korte of lange film, een docu of animatie, jij zorgt dat het goed klinkt.

Je wil ook mee op locatie voor een show of een wervelend spelprogramma. Je helpt sprekers met zendertjes en je speldt voorzichtig microfoontjes op. In de audioregie ben jij verantwoordelijk voor alle audiosporen en de intercom werkt dankzij jou. Je verklankt de topprestatie van de sporter, de uitroep van de commentator en de overwinningsroes van het publiek, waarmee jij goud pakt op de audiospelen.

Wij bieden jou de beste mensen, de beste micro’s en de beste studio’s.

Praktische info

Eerste selectiedagen: 25 en 26 april

Definitive selectiedag: 2 mei

Bootcamp: 8 mei tot 17 mei (9:00 - 17:00)

Opleidingstraject: 22 mei tot eind juni

Klinkt dit voor jou als muziek in je oren?

De inschrijvingen zijn nu gesloten!

Met de steun van

mediarte
vlaanderen
amplo
sonhouse
option media
image & sound
emg belgium
nep
db video
sport house group
studio l'équipe
votf
woestijnvis

Ook interessant voor jou