mediarte werft aan

Ben jij de Content creator die we zoeken?

Als Content Creator houdt je ervan om de productie en eindredactie van al onze content op jou te nemen en ze strategisch in te zetten op onze verschillende communicatiekanalen. Met je creativiteit, passie voor marketing en taal, organisatorische skills en aandacht voor detail ben jij de perfecte match. Je maakt en produceert allerhande content, zoals nieuwsbrieven, webpagina's, artikels, video's en social posts.

Deeltijds

Ben jij de Projectmedewerker Opleiding die we zoeken?

Als Projectmedewerker Opleiding draag je bij tot de professionele en persoonlijke groei van alle medewerkers in de audiovisuele, film en digitale sector. Je wakkert mee een persoonlijke leer- en ontwikkelingscultuur aan binnen het brede audiovisuele werkveld. Je voert een gevarieerd takenpakket uit waarbij je je zowel met je inhoudelijke expertise als je sterke organisatorische en administratieve vaardigheden aan de slag kunt.

Deeltijds
Deze functie is te combineren met deeltijdse Projectmedewerker Welzijn & Inclusie

Ben jij de Projectmedewerker Welzijn & Inclusie die we zoeken?

Als Projectmedewerker Welzijn & Inclusie ben je verantwoordelijk voor alle acties van mediarte met betrekking tot preventie van psychosociale risico’s, duurzame loopbanen, burn-out preventie, inclusie, stereotiepe beeldvorming, work-life balance, grensoverschrijdend gedrag,...

Deel- of voltijds
Deze functie is te combineren met deeltijdse Projectmedewerker Welzijn & Inclusie


Ook interessant voor jou