Interview team - 5 vragen voor Robin

Interview Robin

Robin komt Clara versterken in het communicatieteam van mediarte. Hij wordt onze nieuwe digital content creator. Hij zal visuals, video's, artikelen, nieuwsbrieven, publicaties voor sociale netwerken en nog veel meer creëren. Hij is ook betrokken bij de planning en organisatie van verschillende mediarte-projecten zoals het mediartist-project.

We stelden hem 5 vragen om hem te leren kennen:

Wat was je eerste job? Wat deed je voor mediarte?

Ik heb veel meegemaakt voordat ik bij mediarte kwam, wat voor mij de "gezondste" baan is die ik tot nu toe heb gehad. Ik heb gewerkt in een influencer-marketing startup, op de radio, in de pers en als laatste heb ik gewerkt voor een casinomerk dat mij positief en negatief heeft beïnvloed.

Wat is je favoriete drankje als aperitief?

Voor dit recept, neem je:

  • komkommersiroop (Monin)
  • Canada Dry
  • Spuitwater
  • Limoen

Vul de bodem van het glas met komkommersiroop, voeg toe: half Canada Dry, half spuitwater en werk af met een beetje limoen bovenop. Puur plezier voor de smaakpapillen.

Als je de kans had om met een historisch figuur te gaan eten, wie zou je dan kiezen? En met een celebrity die nog leeft?

Ik denk dat ik voor drie speed eatings zou gaan: Gandhi, Kurt Cobain (Nirvana) en tenslotte de tekenaar Midam (Kid Paddle).

Welke reisbestemmingen staan er op jouw bucket list?

Ik droom ervan naar het noorden te gaan om het noorderlicht te zien.

Wat doe je om stress te bestrijden/vermijden?

Ik omring me met gadgets: een fidget cube, anti-stressballen (waaronder een hartvormige, geschonken door het rode kruis, die ik erg leuk vind). Maar uiteindelijk neemt een goede ademteug al mijn stress weg.

Wat is je favoriete filmcitaat?

"Do or do not. There is no try"
- Master Yoda, Star Wars V: The Empire Strikes Back

Een citaat dat me veel heeft geholpen in situaties waarin ik me niet capabel voelde en dacht "ja, ik zal het proberen". Nee Robin, "doen"!


Ook interessant voor jou