Op zoek naar jobs in de animatie-of vfx sector?

anima 2022

Op zoek naar de job van je dromen? De speeddate op 28 februari 2022, georganiseerd door Amplo en mediarte, biedt je dé mogelijkheid om een waaier aan Belgische animatie & vfx studio's te ontmoeten. Meer nog, deze studio's zijn allemaal actief op zoek naar talent!

Tijdens de speeddate worden individuele gesprekken ingepland tussen werkgevers en kandidaten, die weliswaar op voorhand geselecteerd worden voor één of meerdere functies.
Doelstelling is om ondernemingen uit de animatiefilm -en vfx sector actief te laten netwerken met sollicitanten/talenten die voldoen aan hun zoekcriteria.

De deelnemende ondernemingen en de gezochte profielen vind je hieronder terug. Ontdek hun showreels en openstaande vacatures!

Let op, de deelnemende studio's komen uit heel België. De taal die tijdens de speeddate gehanteerd wordt is afhankelijk van de onderneming / de kandidaat. Wees dus goed voorbereid om waar nodig eventueel in het Engels te communiceren.

Praktisch

  • 28 februari 2022 tussen 10 en 13u (een afspraak of meerdere afspraken wordt/worden je meegedeeld enkel in het geval je geselecteerd bent).
  • Deadline sollicitaties op 20 februari 2922 - middernacht
  • Online/hybride speeddate afhankelijk van meest recente Covid-maatregelen)
  • Alle sollicitaties/kandidaturen verlopen via het sourcing platform van festival partner Crewbooking. Je kan op alle onderstaande jobs solliciteren via het platform (na aanmaak van een gratis profiel) of via onze vacaturepagina. De werkgevers filteren en selecteren de kandidaten via het platform

Futuranima Speeddate 2022 - VACATURES (in niet willekeurige volgorde)

1. Jobs @ The Pack  (The fridge/Ace/Nozon)

Showreel The Pack

2. Jobs @ Dreamwall

Showreel Dreamwall

3. Jobs @ Animal Tank

Showreel Animal Tank

4. Jobs @ Benuts

Showreel Benuts

5. Jobs @ Flan Caramel

Showreel Flan Caramel

6. Jobs @ NeXtFrames

Showreel NeXtFrames

7. Jobs @ MPC

Showreel Mikros

8. Jobs @ Studio Redfrog

Showreel Studio Redfrog

9. Jobs @ Monsieur Albert productions

futuranima 2022

10. Jobs @ Digital Graphics

11. Jobs @ Umedia VFX

Showreel Umedia


Ook interessant voor jou