Basisopleiding: Social media op het werk

Basisopleiding: Social media op het werk

Basisopleiding: Social media op het werk

Opleiding

Het begrip social media is u niet vreemd. U hebt een of meerdere persoonlijke accounts – of overweegt om binnenkort uw eerste stappen te zetten op de sociale netwerken. Om contact te houden met uw omgeving. Of om het nieuws op de voet te volgen.

Maar wist u dat kanalen als LinkedIn, Twitter en Facebook ook een enorm professioneel potentieel hebben? Of houdt de complexiteit van het huidige socialmedialandschap u tegen om ze ten volle te verkennen? Tijdens de interactieve opleiding social media verdwijnen al uw twijfels en vragen als sneeuw voor de zon.

LinkedIn, Facebook, Twitter, Instagram, … ? Welke social media passen bij u? En vooral: hoe gaat u ermee aan de slag op het werk? Dat leert u in een halve dag tijd.

Programma: 

Volgt u vandaag de opleiding social media voor professioneel gebruik? Dan staat u morgen sterk. Want social media zijn alomtegenwoordig en winnen nog aan populariteit.

Social media steken zelfs vaste communicatiewaarden zoals e-mail naar de kroon. Waarom? Ze zijn interactiever en verhogen uw efficiëntie. Tenminste als u ze intelligent gebruikt.

Heel wat bedrijven zijn al mee:

  • Ze gebruiken Twitter om klachten en vragen te behandelen.
  • Ze vragen op Facebook feedback om hun producten of diensten te verbeteren.
  • Ze zetten social media in voor marktonderzoek, of zelfs voor hun interne communicatie.

Laat de technologie – en de concurrentie – u dus niet voorbijsnellen. Volg de Kluwer-opleiding om de social media helemaal onder de knie te krijgen. En om sneller en efficiënter te werken én te communiceren.

Spreker/trainer: 

Jente Joris

Communicatieadviseur, RCA Group

Doelstelling: 

Leer de social media kennen als uw achtertuin. Na afloop bent u vertrouwd met deze ins en outs:

  • U weet hoe u social media inzet naast de traditionele media.
  • U integreert social media vloeiend in uw professionele communicatie.
  • U schakelt social media in om efficiënter samen te werken met anderen.
  • U gebruikt social media om uw werk beter te organiseren.
  • U kent de opportuniteiten én de valkuilen van social media.

Doelgroep: 

Wilt u leren hoe u social media doeltreffend inschakelt als communicatiekanaal? Zowel persoonlijk als professioneel? Dan is deze opleiding social media uw gedroomde startpunt.

Wanneer wordt de meerwaarde van de opleiding nóg groter? Als u voor uw functie in nauw contact staat met de klant – bijvoorbeeld op het departement marketing of customer service, hr of pr, productontwikkeling, …

Prijs: 

399 EUR (excl btw)

De opleidingen van Kluwer Opleidingen komen in aanmerking voor verschillende subsidies. Handig: zo betaalt u zelf maar een deel van het inschrijvingsgeld.

  • Tot 40% subsidie met KMO portefeuille.

Lesdata: 

23/10/2017

Tijdstip: 

13u30-18u30

Locatie: 

Van der Valk Hotel Antwerpen

Schrijf je hier in voor deze opleiding