Starters


Starten in de audiovisuele sector. Hoe begin je eraan en hoe zorg je ervoor dat je voldoende ervaring opbouwt om die droomjob te bemachtigen? Of hoe informeer je als werkgever nieuwkomers in het bedrijf? mediarte.be, het sociaal fonds voor radio, tv en film, helpt je alvast op weg.

Wat ga je verdienen? Ga je werken als werknemer, via een uitzendkantoor of als zelfstandige? Kan je na je opleiding nog stage lopen? Hoe werk je veilig? Waar en hoe kan je je bijscholen om nog beter te worden in wat je doet? Het is onze bedoeling om alles helder en begrijpelijk toe te lichten aan de hand van de vier thema's hierboven. Als je toch nog kampt met vragen, neem dan gerust contact op met een van onze consulenten.

 

Startersgids: digitaal of printversie
Alle info die je op onze website vindt, staat ook gebundeld in een digitale Startersgids (editie 2017/2018).

Wil je de nieuwste editie van de gids liever in je eigen handen kunnen houden? Stuur ons een mail en wij bezorgen je een eigen exemplaar dat eveneens dienst doet als handig notitieboekje.


"You discovered a talent, developed an ambition and recognized your passion. When you feel that, you can't fight it — you just go with it.”  - Robert De Niro

 

 

Lees hier de digitale versie van de nieuwste editie van onze gids