Waarom speelsheid leidt tot succes - congres én netwerkreceptie

Waarom speelsheid leidt tot succes - congres én netwerkreceptie

Waarom speelsheid leidt tot succes - congres én netwerkreceptie

Kom af naar Gent op dinsdag 23 mei 2017 en neem deel aan een innovatief congres waar je te weten komt hoe en waarom speelsheid werkt.

Allemaal goed en wel, maar wat levert dat op?
Speelsheid heeft meer troeven dan je zou denken. Wie succesvol wil zijn, heeft er alle baat bij het belang van speelsheid in te zien. Speelsheid zet meer in gang dan we denken. Het maat jou en je team innovatiever en wendbaarder. Het is een wondermiddel bij teambuilding en het is goed voor je (bedrijfs)reputatie.

  • Speelsheid geeft je bedrijf aan positief en aantrekkelijk imago. Denk maar aan Google. Plezier hebben in wat je doet trekt anderen en dus ook klanten aan.
  • Speelsheid leidt tot innovatie. Wie durft speels zijn en buiten de lijntjes kleuren, voelt zich vrij om ideeën te opperen en snel uit te proberen.
  • Speelsheid op het werk verbindt mensen en vermindert de kans op stress en burn-out.

 
Het kruim van professionele topspelers

We kruipen in het speelse brein van Emmy award verzamelaar Tim Van Aelst die vertelt hoe hij internationale successen als Benidorm Bastards en Wat Als bedacht.

CEO’s en visionair vriendenduo Joost Callens (Durabrik) en Toon Bossuyt (Boss paints, Colora) filosoferen met Lieve Bossuyt over het belang en taboe van professionele speelsheid en leiderschap.

Canvas-netmanager Reinhilde Weyns en eindredacteur Leentje Lybaert nemen je mee in hun zoektocht naar het ideale evenwicht tussen serieux en speelsheid bij de zender CANVAS.

Uberplayer Tom Waes vertelt waarom jongensachtige speelsheid werkt op televisie en in campagnes. 

Prof Dr Filosoof Bas Haring legt uit waarom het belangrijk is om speels te kunnen denken, waarom dat zo moeilijk is, wat je toch kunt doen en waartoe dat dan kan leiden.

Fotograaf/columnist Michiel Hendryckx voert een vurig pleidooi voor meer speelse dynamiek in bedrijven.

Ceremoniemeesters van dienst zijn onder meer topregisseur Jan Matthys en klankman-fenomeen Pascal Braeckman.

Kortom, een stevig programma gevolgd door een ontspannen netwerk-drink.

 

Meer info over het programma en de spelers kan je hier vindenInschrijven

Deelnemen kost € 315 excl. BTW.

In Play We Trust, een bruisend, innovatief congres mét netwerkreceptie, wordt gesteund door mediarte.be.

Je kan door onze steun beroep doen op de KMO-portefeuille voor max. 40% van de deelnamekosten. 
Ben je actief bent in de audiovisuele sector kan je, ook via ons, 40% steun krijgen. In combinatie met de KMO-portefeuille is dit zelfs 50%!

Je schrijft je in door een mail te sturen naar inschrijven@inplaywetrust.be 

Vermeld zeker naam en ev. firmanaam en BTW-nummer, en of je beroep wenst te doen op de KMO-portefeuille en/of de extra steun van Mediarte. Dan bezorgen we je per mail de nodige info hierover.