Mentor2Work voor medewerkers met migratieachtergrond

Mentor2Work voor medewerkers met migratieachtergrond

Mentor2Work voor medewerkers met migratieachtergrond

Met Mentor2Work, een nieuw tewerkstellingsproject, zet het Minderhedenforum in op een belangrijke missie: de afstand tussen werkgevers en potentiële medewerkers met een migratieachtergrond verkleinen. Werkzoekenden worden daarbij gematcht aan een mentor om hen te ondersteunen in de zoektocht naar werk.

Voor werkzoekenden met een migratieachtergrond is het niet altijd eenvoudig om een job te vinden. Dat geldt ook voor jobs in de media. Ondanks diploma’s en/of relevante ervaring botsen ze in hun zoektocht naar werk op heel wat moeilijkheden. Het is echter tijd dat superdiversiteit ook op de werkvloer wordt weerspiegeld. Met Mentor2Work wil het Minderhedenforum de slaagkansen van werkzoekenden met een migratieachtergrond dan ook vergroten op de arbeidsmarkt. En als sectorfonds staat mediarte volledig achter deze missie.

WORD EEN MENTOR
Wil jij graag je beroepskennis en expertise delen? Zin om dat nodige duwtje in de rug te geven aan een werkzoekende? Kijk hoe Mentor2Work daarbij kan helpen en schrijf je gratis in via deze link.

 

WORD EEN MENTEE
Loopt je zoektocht naar werk moeilijk? Wil jij graag ondersteuning van een ervaren persoon in de sector waarin je een job zoekt? Kijk dan snel wat Mentor2Work voor jou kan betekenen en schrijf je gratis in via deze link.