MediaRoad Launch & VRT Creative Circle

MediaRoad Launch & VRT Creative Circle

MediaRoad Launch & VRT Creative Circle

MEDIA ROAD.jpg

Op maandag 9 oktober 2017 vinden in Brussel zowel de lancering van het MediaRoad Project als het VRT Creative Circle Event plaats.

Het MediaRoad Project belooft een heropleving van de manier waarop de Europese mediasector innovatie benadert door de versterking van de samenwerking tussen researchers, makers van content, zenders en start-ups.

VRT heeft alvast laten zien hoe de toekomst eruit zal zien met hun VRT Sandbox die start-ups de kans geeft om veelbelovende concepten te testen voor ze verder worden ontwikkeld. Dit initiatief leverde hen in ieder geval al een prijs op.

Naast keynotes van Europese beslissers en policy makers en een presentatie van het MediaRoad Project en partners, zullen tijdens het event ook de meest succesvolle projecten die dusver door de VRT Sandbox werden ondersteund, worden voorgesteld met live demo’s en de mogelijkheid om meer te weten te komen over de volgende stadia van dit Europees initiatief.

Zorg dat je erbij bent op 9 oktober van 10u30 tot 17u en kom erachter hoe ook jouw bedrijf deel kan uitmaken van het MediaRoad netwerk om samen toekomstige research, innovatie-projecten en policy-prioriteiten vorm te geven.

Registreer je alvast hier en hou je mailbox goed in de gaten!


MediaRoad Project Partners
 mediaroadPARTNERS-1.jpeg
MediaRoad Supporting Organisations
mediaroadPARTNERS.png
 Event Partner
 
 Gefinancierd door de Europese Unie
 eu-flag.png