Kies voor media - studiewijzer

Kies voor media - studiewijzer

Kies voor media - studiewijzer

Je bent op zoek naar een studierichting met afstudeermogelijkheden in de audiovisuele sector? Een richting die bij je past en die je alle kansen geeft voor je toekomst? We proberen je zo goed mogelijk bij te staan in deze zoektocht en loodsen je op een aangename manier door de verschillende audiovisuele studierichtingen.

Met de website, www.kiesvoormedia.be, wensen we de waaier aan mogelijke sectorspecifieke audiovisuele opleidingen in het hoger onderwijs in Vlaanderen op een transparante manier in kaart te brengen. Deze digitale studiewijzer geeft een richting bij het maken van een studiekeuze en geeft een objectieve vergelijking van de verschillende opleidingsinstellingen.

Met deze handige studiewijzer worden de verschillende audiovisuele opleidingen in het hoger onderwijs in Vlaanderen op een transparante manier in kaart gebracht en komen jongeren er binnen een paar muisklikken achter welke opleiding bij hen past. Door jongeren te stimuleren om een studierichting te kiezen die uitzicht biedt op een job in de media, hopen we nieuw talent te ontwikkelen dat onze mediasector kleur en inspiratie zal geven.