10de Nacht van de Vlaamse Televisiesterren - 3 juni 2017

10de Nacht van de Vlaamse Televisiesterren - 3 juni 2017

10de Nacht van de Vlaamse Televisiesterren - 3 juni 2017

Op 3 juni organiseert de Vlaamse Televisie Academie voor de 10de keer de Nacht van de Vlaamse Televisie Sterren. Deze feestelijke gebeurtenis vindt plaats in het Kursaal Oostende.  Tijdens deze show worden de beste televisieprogramma's en de beste televisiemakers van het voorbije jaar gelauwerd met de felbegeerde Televisiester. Een beeldige trofee boordevol diepe waardering en erkenning. 

Wist je dat deze nacht van de Vlaamse Televisie Sterren ook het grootste netwerkevent in onze mediasector is? Hernieuw de band met oude bekenden. Connecteer met nieuwe contacten. Smeedt hier de plannen waarmee je misschien volgend jaar een televisiester wint. Producenten, regisseurs, copywriters, scenaristen, acteurs,...samen op één groot feest.


 

Programmatie:

18.30u - Opening van de deuren
19.30u - Uitreiking van de Sterren door de master of Ceremony Xander De Rycke
21.00u - After show met special guest dj Axel Daeseleire

Streetfood de luxe met Haute Dogs van Jeroen Meus & beverages

Dress code:
Casual Chic


 

Bestel hier je tickets

Omdat we iedereen uit het professionele werkveld er bij willen, is de prijs (dankzij de partners) gereduceerd tot 60€ / all-in. Show, uitreiking, feest & food inbegrepen.


 

De Nacht is een organisatie van vzw Vlaamse Televisie Academie in samenwerking met Telenet, Kursaal Oostende, Stad Oostende, Sabam for culture, mediarte.be en Playright.