Eerste Hulp bij Burn-Out voor de creatieve sector

Interactieve presentatie op 23 september 2015

Gemiddeld worstelt ongeveer 15 procent van de werknemers met een burn-out. In de creatieve sector zou dat percentage echter nog hoger liggen. Door een hoge werkdruk, maar ook door de grote bevlogenheid van de mensen die in deze sector aan de slag gaan en die bovendien steeds vaker met minder middelen moeten werken. Daarbij is werkzekerheid geen evidentie in een branche die vooral projectmatig werkt.

In samenwerking met Flanders DC organiseert mediarte.be op woensdag 23 september 2015 een interactieve presentatie rond burn-out voor medewerkers, leidinggevenden en HR-verantwoordelijken uit de gehele creatieve sector waarbij het herkennen van signalen en preventie centraal staan.

De presentatie is in handen van Renate Breuer, consulent bij mediarte.be, voormalig programma manager met meer dan 15 jaar ervaring in de wondere wereld van televisie, burn-out ervaringsdeskundige en coach.

Overtuigd dat het wegvallen van getalenteerde mensen uit de creatieve sector vaak vermeden kan worden, willen mediarte.be en Flanders DC hiermee bijdragen aan een groter bewustzijn rond de problematiek en de preventie van burn-out.


Waar?
Flanders DC - Diestsevest 76 - 3000 Leuven

Wanneer?
Woensdag 23 september 2015

Duur?
Van 16u-18u

Voor wie?
Iedereen uit de creatieve sector

Maximum aantal deelnemers?
40 deelnemers

Prijs?
Gratis*


Inschrijven is inmiddels niet meer mogelijk.

* Deelname is gratis, maar inschrijven is verplicht

Lees meer over burn-out in ons Dossier burn-out