Eerste Hulp bij Burn-Out - presentatie

Gemiddeld maakt één op de vier medewerkers in de audiovisuele sector kans op een burn-out. In jobs met een variërend uurrooster is dat zelfs één op drie (Cijfers: mediasensor). Door een hoge werkdruk, maar ook door de grote bevlogenheid van de mensen die in deze sector aan de slag gaan en die bovendien steeds vaker met minder middelen moeten werken. Daarbij is werkzekerheid geen evidentie in een branche die vooral projectmatig werkt.

Omdat voorkomen beter is dan genezen, ontwikkelde mediarte.be een presentatie rond burn-out voor medewerkers, leidinggevenden en HR-verantwoordelijken uit de creatieve sector waarbij facts & figures, het herkennen van signalen en preventie centraal staan. Zowel op individueel als organisatieniveau. De presentatie is in handen van Renate Breuer, consulent bij mediarte.be, voormalig programma manager met meer dan 15 jaar ervaring in de wondere wereld van televisie, burn-out ervaringsdeskundige en coach.

Overtuigd dat het wegvallen van getalenteerde mensen uit de creatieve sector vaak vermeden kan worden, wil mediarte.be hiermee bijdragen aan een groter bewustzijn rond de problematiek en de preventie van burn-out.


Waar?
Op vraag wordt deze presentatie in-house georganiseerd

Wanneer?
Op afspraak via info@mediarte.be of +32 2 428 17 11

Duur?
Ongeveer 2 uur (inclusief vragenronde)

Voor wie?
HR verantwoordelijken, leidinggevenden, directies en/of teams

Maximum aantal deelnemers?
25

Prijs?
Gratis


Lees meer over burn-out in ons Dossier burn-out