Apply


Zorgen dat je wordt opgemerkt door een werkgever is zeker en vast niet het leukste gedeelte van je professionele carrière, niettemin onvermijdelijk. We helpen je alvast op weg.

Van werkgevers en professionals binnen de sector hebben we een aantal tips meegekregen, in lijn met de verwachtingen die zij koesteren tegenover ‘nieuwkomers’.

"Word nooit té verliefd op je werk in de media want media wordt niet voor niks de vierde macht genoemd en macht vereist verantwoordelijkheid." Tips & tricks van o.a. Axel Daeseleire.

Miet Bourlon werkt al geruime tijd bij Studio 100 en is recruiting manager. Wat zijn haar sollicitatie-tips?

Je zal ergens moeten beginnen en net daarom raden wij je aan om je competenties zoveel mogelijk te perfectioneren door middel van stages. Misschien beschik je wel over het juiste profiel waarnaar je stagebedrijf op dat moment op zoek is en word je na afloop van de stage aangenomen.

Laurens Dejonckere is camera operator / monteur bij NTV, het productiehuis achter PlattelandsTv. Na zijn opleiding aan de Howest in Kortrijk vond hij werk via een stage.

Als het kriebelt om je competenties aan te scherpen, kan je steeds terecht bij verscheidene opleidingsinstellingen en professionele organisaties voor workshops en opleidingen.